HOŞGELDİNİZ

SEVGİLİ KAMPANYACI DOSTLARIM SİZİN DESTEGİNİZLE İNŞ DAHA SIK KAMPANYALAR YAPICAM ŞANSINIZ HEP BOL OLSUN BENİ YALNIZ BIRAKMADIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Züccaciyeburada'dan heybeli çay takımı hediyemiz

Firmamız , Şişecam topluluğu içinde yeralan Paşabahçe Cam San. Ve Aş. nin "Cam Ev Eşyası Grubu" na bağlı ürünlerin tüm yurtta ve dünyada toptan satışını yapan yetkili firmasıdır.

İlk mağazasını 1979' da açan firmamız 30 yıldır ev ve mutfak eşyası alanında toptan satış mağazacılığı yapmaktadır. Bugun aynı adreste sayısız alt bayisine sahip olarak faaliyetine devam etmektedir. Farklı konseptleri ile cam, porselen, ahşap, teflon ve çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanısıra dekoratif koleksiyon ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.
Ev eşyasının yanısıra gastronomi kesimine de yine aynı ürün grubunda 30 yıldır profesyonel hizmet vermektedir. Cafe&Restaurant&Otel kesimi masaüstü cam ve porselen ürünlerini mağazalarımızdan toptan ve perakende olarak temin edilmesi mümkündür. Konusunda her türlü destek ve hizmet sağlanmaktadır.





Sizlere bahsettiğim firmamızın 1 kişiye heybeli çay takımı hediyesi olacak.


KATILIM ŞARTLARIMIZ
-izleyicim olun,facedeki sayfamı begenın https://www.facebook.com/fshiongar#!/pages/g%C3%BCzelliks%C4%B1rlar%C4%B1g%C3%BCzellik-bircan/213596822013832
-sitemize üye olun,http://www.zuccaciyeburada.com/default.asp
-firmamızın facebook sayfasını beğenin, https://www.facebook.com/Zuccaciyeburada
-kampanyamızı herhangi bir sosyal ağda paylaşım yoruma ekleyin
Kampanya bitiş tarihi 1 ağustos kargo degerli firmamıza ait
boll sanss herkese