HOŞGELDİNİZ

SEVGİLİ KAMPANYACI DOSTLARIM SİZİN DESTEGİNİZLE İNŞ DAHA SIK KAMPANYALAR YAPICAM ŞANSINIZ HEP BOL OLSUN BENİ YALNIZ BIRAKMADIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

11 Aralık 2009 Cuma

Saç boyanırken nelere dikkat edilmeli?


Saç boyanırken nelere dikkat edilmeli?

- Saç boyamadan önce alerji testi yapmak şart. Kulak arkasına ya da dirseğinizin iç kısmına sürülecek az miktarda boya kaşıntı yaparsa saç boyasını asla kullanmamalısınız.

- Cildinizde kaşıntı, sivilce ya da küçük yaralar varsa, asla boya yaptırmayın; direkt olarak cilt altına boya değeceğinden çok büyük tehlike arz adebilir.

- Kuaförünüzle görüşürken cildinizdeki hassasiyetlerden mutlaka bahsedin; boya karışımında yapacağı ufak değişiklikler bile sıradan cilt yanmalarını yok edebilir.

- Eğer saçlarınızı kendiniz boyuyorsanız, saçlarınızı boyarken kulanılacak malzemenin son kullanım tarihine çok dikkat edin. Piyasada bu tür çok fazla boya satılmaktadır.


- Boya dışında açma veya röfle benzeri işleri kesinlikle kendi başınıza evde uygulamayın. Piyasada güvenilir markaların bu tip ürünleri var ama bu işin şakası yok bilesiniz.

- Kuaför salonlarının kalitesi, hijyeni ve iş ahlakları iyi olanlarını tercih edin. Ucuza değil, kalite ve uygun fiyatlara odaklanın. Fiyatı ucuz her salon kötü olamayacağı gibi, her lüks salon da iyi olacak diye bir kural yok. İşten anlamayan amatör ruhlu kişilerin açtığı salonlara kesinlikle rağbet etmeyin.

1 yorum:

P. dedi ki...

Haklısınız ucuz olucak dıye hele bu konularda kendımızı rıske atmamalıyız az pahalı olsun temız olsun.